Virágenergetika - Asszociációs elemzés

1. ModulA virágenergetika magában foglalja az élő, virágzó virágokból áradó energiákat, azok hatását az ember lelkére, szervezetére, azon belül a hormonháztartásra. Részletesen leírja a virágok színének, alakjának, fajtájának jelentését, fontosságát. A virágenergetikával azonosíthatók az emberi problémák okai. Foglalkozik a tudatalatti és a virágok kapcsolatrendszerével, szimbolikus értelmezésben rangsorolja a problémákat azonosító virágokat, növényeket, valamint azokhoz kapcsolódó tárgyi elemeket. A virágenergetika alapvető ismereteinek elsajátításával laikusok is megtudhatják, hogy az egyes virágok iránti igények milyen, stressz blokkokra, rejtett vágyakra, vagy félelmekre utalnak. Ezzel megelőzhetővé válnak a problémák, vagy a már kialakult baj (a kezdeti szakaszban) kezelhető.

2. modulVirágenergetika - Asszociációs elemzés képzés leginkább azoknak ajánlott, akik problémákkal küzdő emberekkel foglalkoznak. Az elemzést végző személy a virágenergetikában megfogalmazott alapokra épülő, pár perces teszt alapján egy

Képzeletbeli kertépítéssel összekapcsolt terápiás jellegű beszélgetés közben -általános ismeretet szerez a hozzáforduló személyiségének erősségéről, illetve gyenge pontjairól.


3. modulAsszociációs virágkártyák segítségével egyértelmű magyarázatot kap arra, milyen esemény hatására alakult ki a kezelendő probléma, és mivel érhető el a lehető legeredményesebb javulás. A fentiekben olvasható módszer még kevéssé ismert, bár a téma kidolgozója éveken át folytatott sikeres teszteléseket, de az oktatását csak idén, 2010-ben kezdte el. Mivel az eredmények a teljesség igényének megfelelnek, ezért a szakember bízhat abban, hogy a

Virágenergetika - Asszociációs elemzéssel,

sokkal nagyobb sikereket érhet el a gyógyítás terén, mivel a tudatalatti nem csupán az okot tárja fel, hanem a célnak leginkább megfelelő helyzetkezelést is, mellyel a baj véglegesen megszüntethető.

***

A Virágenergetika nem azonos a Bach-virágterápiával, még csak nem is hasonló hozzá. Nem másolja, de nem is helyettesíti. A Bach-virágterápia esszenciák segítségével orvosolja a már kialakult problémákat, míg a virágenergetika, és annak kidolgozott módszere az élő, virágzó virágok energiáira, valamint a tudatalattink és a virágok (növények) szimbolikus kapcsolatrendszerére épül.